Välkommen till Selånger SOK:s Klubbmästerskap
Måndagen den 18/3, 18.00

Slutet på en hittills fantastisk skidsäsong närmar sig och den 18:e mars kommer vi att arrangera ett klubbmästerskap på skidor där vi vill ge alla våra nya och gamla medlemmar chansen att delta på ett roligt sätt.  Klubbmästerskapet blir också avslutningen för alla våra fantastiska barn i skidskolan och Bamse-gruppen.

Bamsegruppen är enligt tradition arrangörer för KM och föräldrar kan redan nu skriva upp sig i funktionärslistan, se länk nedan. 

Funktionärslista KM 2024 – Google Kalkylark

 

 Klasser utan tidtagning och utan resultat 

Tävlingsklasser 2015 och äldre 

Det är valfritt vilken klass man vill åka. Varje tävlingsklass åker två varv på antingen en bana som är 1 eller 2 km. Tävlingen går ut på att försöka åka andra varvet på samma tid som första varvet. Den med minst differens mellan varven tar hem segern. Vi har ett resultat för varje klass. Vi kör fri stil vid Hulistugan, om snön räcker gör vi även klassiskt spår.

Mer info om anmälan och hur du anmäler dig kommer inom kort!

Alla deltagare får pris och alla åkare bjuds på hamburgare och dryck efter loppet!
Ladda med vimplar, flaggor, familjemedlemmar och hejarop så blir det en toppentävling för Selångers SOK:s skidstjärnor!
 

Välkomna!